Skip to product information
1 of 3

Find Your Heart's Team

Albania National Team

Albania National Team

Regular price €17,70 EUR
Regular price Sale price €17,70 EUR
Sale Sold out
Tax included. Shipping calculated at checkout.

Zbardh zemrën tënde tifozuese dhe përfshihu në pasionin e zjarrtë të Kuq e Zi me syzet tona të Ekipit Kombëtar të Shqipërisë - një kombinim pa një shkëputje të stilin dhe krenarisë futbollistike, pikërisht në kohën e Euro 2024! Këto syze të përpunuara me kujdes japin nderim trashëgimisë së pasur futbollistike të Shqipërisë dhe energjisë dinamike të ekipit tonë kombëtar.

Rama i syzeve prezanton me stil tregon me krenari ngjyrat e vërteta të flamurit shqiptar, duke kapur esencën e krenarisë kombëtare dhe mbështetjen e palëkufizuar për ekipin tonë. Të pajisur me lente të mbrojtura nga rrezet UV, këto syze jo vetëm bëjnë një deklaratë të fuqishme të modës, por ofrojnë edhe prakticitet për ditët me diell në stadium.

Pavarësisht nëse je në mes të emocionit të stadiumit, po gëzon një tubim tifozësh të gjallë, ose eksploron rrugët e ngjyrosura, le të jenë syzet ekipit kombëtar të Shqipërisë aksesorin tënde i njohur për shprehjen e pasionit të palëkufizuar. Bashkohu me këngët ritmike dhe festimet me ngjyra kur Shqipëria vendos sytë për lavdimëri në Euro 2024, merr pasionin, dhe kujto Kuq e Zi me stil të barabartë!


 

View full details